Πολιτική

11 Ιουλίου 2019 14:37

Μητσοτάκης: Κάνουμε τα πάντα για την αντιμετώπιση προβλημάτων και ζημιών

Διάβασέ μου το...

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τον Πρωθυπουργό. Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μητσοτάκης: Κάνουμε τα πάντα για την αντιμετώπιση προβλημάτων και ζημιών
-

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια», διαβεβαιώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας συγχρόνως συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες, από την κακοκαιρία που σάρωσε την Χαλκιδική.

Αναλυτικά, «θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται», σημειώνει ο Πρωθυπουργός, που προσθέτει:

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών».

Μητσοτάκης - Χαλκιδική - Twitter

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς για τις συνέπειες της φονικής κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε επαφή με το κλιμάκιο των κυβερνητικών στελεχών που αναχώρησαν για την περιοχή. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών στην περιοχή.

Μάλιστα, ακύρωσε τις προγραμματισμένες επαφές που είχε για σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την επίσκεψή του στο Υπουργείο Παιδείας, καθώς και την συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Νεότερη ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής. Για τους ίδιους λόγους, για την Παρασκευή μετατέθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης η οποία θα γίνει στις 17:00.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ