Πολιτική

22 Ιουλίου 2019 17:25

Γεωργιάδης: Επιτροπές της Βουλής θα ψάξουν για όλες τις σκευωρίες σε βάρος της ΝΔ

Διάβασέ μου το...

Τι είπε για "ψευδομάρτυρες", απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖA. Οι εκτιμήσεις του για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό και τις επενδύσεις.

Γεωργιάδης: Επιτροπές της Βουλής θα ψάξουν για όλες τις σκευωρίες σε βάρος της ΝΔ
-

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα διερευνήσει όλες τις υποθέσεις για τις οποίες εκτιμά ότι υπήρξε χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την προηγούμενη κυβέρνηση, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείνοντας την ομιλία του στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προανήγγειλε επί της ουσίας τη συγκρότηση εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών.

«Όλες οι δεσμεύσεις για τη διερεύνηση σκευωριών του παρελθόντος με στόχο να πλήξετε με λάσπη και ψέματα τους πολιτικούς σας αντιπάλους θα διερευνηθούν μέχρι κεραίας κι εύχομαι κανένας από εσάς να μην είναι μπλεγμένος», είπε και σημείωσε πως αυτό δεν θα γίνει για λόγους ρεβανσισμού, αλλά για λόγους δημοκρατίας.

«Όποιος εργαλειοποίησε τη Δικαιοσύνη και χρησιμοποίησε ψευτομάρτυρες θα έχει τέλος που του αξίζει», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αδωνις Γεωργιάδης

Αναφερόμενος στη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, είπε πως οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά εντός του 2019. «Διάβασα ότι λέτε πως θα αλλάξουμε τους όρους για να ευνοηθεί η ανάδοχος εταιρία Lamda Development, αλλά εμείς θα τηρήσουμε το δικό σας σχέδιο», είπε και σημείωσε ότι τα βήματα που έχουν απομείνει είναι να εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις, να γίνει ο διαγωνισμός για το καζίνο και στη συνέχεια η διανομή.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τους ουρανοξύστες, είπε πως υπάρχουν και σε σεισμογενείς περιοχές, όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, αλλά και κοντά στη θάλασσα, όπως στο Ντουμπάι και το Χονκ Κονγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ