Πολιτική

25 Αυγούστου 2019 12:58

Λιβανός: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Διάβασέ μου το...

Την αλλαγή του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα περιγράφει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και εξαπολύει "πυρά" κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Λιβανός: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
-

«Ενώ βρισκόμαστε μόλις στις πρώτες εβδομάδες της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη η αλλαγή κλίματος είναι εμφανής», δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας.

Ο κ. Λιβανός περιγράφοντας την αλλαγή του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνει ότι η κυβέρνηση δρομολογεί τα αναγκαία μέτρα για να προχωρήσουν εμβληματικές επενδύσεις ενώ συμπληρώνει ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στους Γάλλους επενδυτές», ενώ ως προς το ζήτημα της μείωσης των πλεονασμάτων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δεσμευτεί για τη μείωσή τους ήδη από το 2021».

Ο κ. Λιβανός στη συνέντευξή του κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «επί μία τετραετία αδιαφορούσε για τη θωράκιση της χώρας, ζημιώνοντάς την με τις ιδεοληψίες της» ενώ αναφερόμενος στο παρόν σημειώνει ότι σήμερα η εικόνα αλλάζει και «η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, δηλώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία θα φέρει την αλλαγή του εκλογικού νόμου στη Βουλή ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος» ενώ απευθυνόμενος στο ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι «η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργικό θώκο άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού... Το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να διαλέξει εάν θα καταστεί συνοδοιπόρος και αρωγός στην οικοδόμηση αυτής της νέας Ελλάδας ή εάν θα επιλέξει να εκφράσει τις παρωχημένες δυνάμεις της συντήρησης και του δημαγωγικού παρελθόντος και της λογικής του όχι σε όλα».

Τέλος μιλώντας για τα φλέγοντα θέματα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ο Σπήλιος Λιβανός δηλώνει: «Η Ελλάδα κραδαίνει κλάδο ελιάς αλλά διαθέτει και ξίφος με το οποίο θα υπερασπιστεί και θα προασπίσει κάθε εκατοστό της επικράτειάς της σε στεριά, θάλασσα και αέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ