Πολιτική

16 Σεπτεμβρίου 2019 09:35 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:12

Κεγκέρογλου για Novartis: Κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκευωρίας ο κ. Παπαγγελόπουλος

Διάβασέ μου το...

Πως σχολίασε τις αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση γίνονταν σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Κεγκέρογλου για Novartis: Κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκευωρίας ο κ. Παπαγγελόπουλος
-

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, σχολίασε τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος της Κυριακής, σύμφωνα με τις οποίες οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση γίνονταν σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

«Είτε το ρόλο του θεού είχε κάποιος είτε το ρόλο του Ρασπούτιν, ο στόχος ήταν ο ίδιος, να βρεθούν καταγγελίες και να στηθούν καταγγελίες για τα πολιτικά πρόσωπα, εκβιάζοντας κάποιους μάρτυρες εντός ή εκτός εισαγωγικών να καταθέσουν στοιχεία ή μαρτυρίες σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι η σκευωρία όπως την έχουμε ονομάσει, η πολιτική σκευωρία, η οποία στήθηκε όπως φαίνεται σε διαμέρισμα κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και αυτό το οποίο νομίζω έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα προς κάθε κατεύθυνση και η Βουλή να δει επιτέλους όλο αυτό ώστε να μην μπορεί να θολώνει πια τα νερά κάποιος για το ποιο ήταν το πραγματικό σκάνδαλο και ποια είναι η σκευωρία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Σε ερώτηση αν θεωρεί  ότι εκτός της Εξεταστικής χρειάζεται και κάτι περισσότερο, ο κ. Κεγκέρογλου απάντησε πως: «Όλα στο φως, δεν μπορεί να μείνει κάτι κρυφό, νομίζω ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτής της αποστολής την οποία ανέλαβε, είναι γνωστό αυτό δεν χρειάζεται να το πω, αλλά η πολιτική διάσταση τώρα ότι η ΝΔ δεν θέλει τη συζήτηση ή φαίνεται να μην θέλει τη συζήτηση, ή κάποιοι από τη ΝΔ δεν θέλουν τη συζήτηση για να μην υπάρξει περαιτέρω αποκάλυψη για τον εκτροχιασμό αυτό είναι κάτι θεμιτό εντός εισαγωγικών από την πλευρά τους».