Πολιτική

08 Οκτωβρίου 2019 14:43

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Πέτρος Τατσόπουλος

Διάβασέ μου το...

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και μια δύσκολη εγχείρηση στην καρδιά, ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Πέτρος Τατσόπουλος
-

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα το μεσημέρι ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος υπέστη οξύ διαχωρισμό ανιούσης αορτής την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο, «ο ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες». Νωρίτερα ο συνεργάτης του Απόστολος Δοξιάδης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενημέρωνε ότι ο ίδιος θα επανέλθει από την Πέμπτη στην έδρα του.

Ο συγγραφέας υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα ενώ βρισκόταν στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Εκτός Γραμμής», προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό. Ξαφνικά και ενώ ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον παρουσιαστή να του προσφέρει νερό και να πηγαίνει σε διάλειμμα.

Στο στούντιο βρισκόταν ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας ο οποίος έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. “Tον παρέλαβα αμέσως, τον έβαλα στη σωστή θέση, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε από ιατρικής πλευράς, μια καλή διάγνωση, ανάταξη, σταθεροποίηση, καταλάβαμε ότι ήταν καρδιολογικό», περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο κ. Λύρας και πρόσθεσε «όταν συνήλθε του είπαμε ότι είναι καρδιολογικό, ότι θα πρέπει να κάνει επέμβαση καρδιολογική, θα κρατήσει 4 ώρες, ήρθε το ασθενοφόρο…»