Πολιτική

28 Ιανουαρίου 2020 12:57

ΝΔ: διαγράφεται ο Ζαγοράκης

Διάβασέ μου το...

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ μετά το τελεσίγραφο του ευρωβουλευτή στην ηγεσία του κόμματος.

ΝΔ: διαγράφεται ο Ζαγοράκης
-

Την απόφαση του πρωθυπουργού να αναληφθεί άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσες, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος. Πέτσας.

Παράλληλα, τονίζοντας πως «η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται» ανακοίνωσε την απόφασή του Πρωθυπουργού, για την διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του ευρωβουλευτή Θεόδωρου Ζαγοράκη.

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ