Πολιτική

25 Ιουνίου 2020 19:00 Τελευταία ενημέρωση : 26 Ιουνίου 2020 11:49

Παππάς: αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη μου

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον σάλο που πυροδότησε το ντοκουμέντο με τον επιχειρηματία Μιωνή.

Παππάς: αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη μου
-

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του κόμμαατος, Νίκος Παππάς ζήτησε τον λόγο αμέσως μετά τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και μεταξύ άλλων είπε σχετικά με την πολιτική θύελλα που έχει προκαλέσει το ντοκουμέντο με τον επιχειρηματία Μιωνή:

«Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας  συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω.

Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι’ αυτό την ευθύνη».

ΝΔ:  Αποδεικνύεται γι' άλλη μια φορά ότι ο κ.Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ.Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο

"Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τους σοκαριστικούς διαλόγους του κ. Παππά, ο κ. Τσίπρας το μόνο που βρήκε να ψελλίσει, είναι για "λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες" και ο κ. Παππάς ότι τα αδιανόητα που εκστόμιζε, δεν είχαν να κάνουν με τις "αυθεντικές πεποιθήσεις" του. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με τις παρακρατικές μεθόδους.  Δυο κουβέντες του αέρα κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Για τόσο αφελείς περνούν τους Έλληνες; Αποδεικνύεται γι' άλλη μια φορά ότι ο κ.Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ.Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο. Αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει", αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΝΔ.

Χρηστίδης: Η πολιτική ευθύνη είναι του κ.Τσίπρα

Ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέλη της κυβέρνησής του επιρρίπτει μέσω ανακοίνωσής του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής:

«Όσο κι αν θέλουν να καλυφθούν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αποκαλύπτονται περισσότερο. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε και γνωρίζει για τον κ. Καμμένο, τον κ. Παππά, τον κ. Παπαδημούλη, τον κ. Παπαγγελόπουλο. Και όμως συνεχίζει να τους καλύπτει. Προφανώς γιατί η πολιτική ευθύνη είναι δικιά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ