Πολιτική

28 Νοεμβρίου 2020 08:58 Τελευταία ενημέρωση : 28 Νοεμβρίου 2020 10:15

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διάβασέ μου το...

Θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
-

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτο σταθμό της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού.

Ο πρωθυπουργός έχοντας μια σύντομη συνομιλία με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που τον υποδέχτηκαν, έκανε λόγο για στήριξη στους γιατρούς και για την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας.

“Το σύστημα υγείας, πιέστηκε, πιέζεται, όμως αντέχει” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το μήνυμα πως όλοι πρέπει να προσέχουν όσο υπάρχει αυτή η κρίση.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ” είπε ο Πρωθυπουργός, στον οποίο δόθηκε μια ζωγραφιά από παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, το Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ στις 14.00 θα δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Status.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ