Πολιτική

24 Οκτωβρίου 2021 07:15 Τελευταία ενημέρωση : 24 Οκτωβρίου 2021 20:58

Κεραμέως: “Επίσκεψη” του Ρουβίκωνα στο σπίτι της (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Νυχτερινή παρέμβαση από αντιεξουσιαστές στην κατοικία της Υπ. Παιδείας. Καταδίκη από την Κυβέρνηση. Το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως.

Κεραμέως: “Επίσκεψη” του Ρουβίκωνα στο σπίτι της (βίντεο)
-

Νυχτερινή «επίσκεψη» στο σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα, που αναστάτωσαν όλη την γειτονιά, φωνάζοντας επί ώρα συνθήματα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Την «νυχτερινή επίσκεψη», που συμπληρώθηκε από ρίψη φέιγ-βολάν υπέρ της απεργίας - αποχής των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση που έχει δρομολογήσει το Υπουργείου Παιδείας, οργάνωσε η «Φοιτητική Ομάδα» του Ρουβίκωνα.  


«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν. Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά», αναφέρει σε μήνυμα της, στα social media, η Νίκη Κεραμέως.

Την παρέμβαση των μελών του Ρουβίκωνα καταδίκασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέροντας «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της «καταδικάζει απερίφραστα τη νέα παρέμβαση του «γνωστού» Ρουβίκωνα, έξω από σπίτι υπουργού. Αυτή τη φορά της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως.Η οικία ακόμα και του μεγαλύτερου πολιτικού αντιπάλου είναι τόπος ιερός και απαραβίαστος».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή

Βύρωνας: φωτιά σε πολυκατοικία (εικόνες)

F1: ο Φερστάπεν στην pole position