Πολιτική

25 Μαρτίου 2023 10:53 Τελευταία ενημέρωση : 25 Μαρτίου 2023 19:51

25η Μαρτίου: Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την Εθνική Επέτειο

Διάβασέ μου το...

Νέο κεφάλαιο στις ελληνοτουρκικές. Η ευχετήρια επιστολή που απέστειλε ο Τούρκος ο Μεβλούτ Τσαβούσογκου στον Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

25η Μαρτίου: Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την Εθνική Επέτειο
-

Νέο κεφάλαιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανοίγει η ευχετήρια επιστολή που απέστειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του, όπως γνωστοποιούν διπλωματικές πηγές, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.

Παράλληλα, όπως γίνεται επίσης γνωστό, δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.

Επιπλέον, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Επιστολή Τσαβούσογλου - 25η Μαρτίου

Και η Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα ευχήθηκε στη χώρα μας, με την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στο Twitter.


Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλαση: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

25η Μαρτίου: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ

Θεσσαλονίκη: Μπακαλιάρος ετών 113 έγινε θέμα και στο BBC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ