Γενικά

22 Δεκεμβρίου 2013 23:22

Στο προσκήνιο η Ουρανία Μιχαλολιάκου σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Text to Speech

Ολοένα και περισσότερο βγαίνει στο προσκήνιο η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, η οποία αυτή τη φορά διάβασε μήνυμα του πατέρα της σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή σε συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια που τη θέλουν να διαδέχεται τον πατέρα της στην ηγεσία του κόμματος. 

Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ομιλητές ήταν οι βουλευτές του κόμματος, που εξαπέλυσαν ύβρεις κατά πάντων, ενώ τελευταία ομιλήτρια ήταν η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία μάλιστα, διάβασε και ένα μήνυμα του πάτερα της, μέσα από τις φυλακές.

«Το έτος το οποίο τελειώνει ήταν γεμάτο διώξεις, φυλακίσεις, άνανδρες δολοφονίες. Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι εδώ. Πιο ενωμένη και αποφασισμένη από ποτέ, να αγωνιστεί μέχρι το τέλος», τόνισε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που διάβασε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο ήταν μικρή, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και ακολούθησε αντιφασιστική πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO