Γενικά

09 Νοεμβρίου 2013 20:11

Επώνυμες παρουσίες στον 31ο Μαραθώνιο Αθηνών

Πλήθος επωνύμων θα δώσουν το παρών, την Κυριακή, στον 31ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

-

Ανάμεσά τους βρίσκονται «μεγάλα» ονόματα της χώρας μας. Ξεχωρίζουν οι περσινοί νικητές Μιχάλης Παρμάκης και Μάγδα Γαζέα. Επίσης οι Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Γιώργος Καραβίδας, που μετράνε από δύο νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μετά από πρόσκληση της WIND, εξάλλου, επίσημου χορηγού του 31ου Μαραθωνίου και ονομαστικού χορηγού των δρόμων 5 και 10 χλμ., στον αγώνα θα συμμετάσχουν και οι πρεσβευτές της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑΣ», οι οποίοι  θα αγωνιστούν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team .

Πρόκειται για γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και του αθλητισμού: Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Εύα Αντωνοπούλου, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Φώτης Σεργουλόπουλο, καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σίδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.

Για κάθε πρεσβευτή η WIND θα προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ στην «ΕΛΕΠΑΠ», για τα παιδιά με αναπηρία, και στη «ΦΛΟΓΑ», για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των πρεσβευτών, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε, μεταξύ άλλων: « Ευχαριστούμε θερμά τους πρεσβευτές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τρέξουν με τα χρώματα της WIND Running Team για να στηρίξουν τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου θα βρεθούμε στην εκκίνηση για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)