Γενικά

30 Ιουλίου 2015 09:15

Θρήνος και ερωτηματικά για το θάνατο της κόρης του Παπαθεμελή

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Έρευνες έχουν ξεκινήσει οι αρχές. Εξετάζονται άνθρωποι του περιβάλλοντός της. Για τραγικό δυστύχημα μιλούν οι δικοί της άνθρωποι.

Θρήνος και ερωτηματικά για το θάνατο της κόρης του Παπαθεμελή
-

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του τραγικού χαμού της κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή, Ελένης, η οποία έπεσε από τον έβδομο όροφο κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

H 48χρονη γυναίκα φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία της στην προσπάθειά της να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας στο μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου του πατέρα της, στις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και αστυνομικοί, όμως η 48χρονη είχε καταλήξει.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν την κόρη του πρώην υπουργού στο κενό από τον έβδομο όροφο του κτιρίου επί της οδού Ερμού.

Οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας. Γι αυτό έχουν αρχίσει να εξετάζονται άνθρωποι του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, αλλά και συγγενείς της, μεταξύ των οποίων και ο συντριμμένος πατέρας της 48χρονης.

κόρη Παπαθεμελή - Θεσσαλονίκη - σπίτι - δυστύχημα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)