Γενικά

27 Ιανουαρίου 2017 14:11

Ο Ισαάκ Καριπίδης βραβεύθηκε ως ο καλύτερος ανταποκριτής

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τιμήθηκε με το βραβείο Μπότση στην 33η απονομή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Ισαάκ Καριπίδης βραβεύθηκε ως ο καλύτερος ανταποκριτής
-

Της Άντας Τράκου

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1  Ισαάκ Καριπίδης τιμήθηκε ως ο καλύτερος ανταποκριτής με το βραβείο Μπότση στην 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1  στο Λονδίνο παρέλαβε το Βραβείο Ξένου Τύπου και Ανταποκριτών «Κώστας Τσατσαρώνης»  από τα χέρια του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Οι Δημοσιογράφοι Ανατολικού Αιγαίου βραβεύτηκαν  για την άμεση και αντικειμενική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης .

 Ο δημοσιογράφος Αντώνης  Σρόϊτερ, βραβεύτηκε για  την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ , η Σία Κοσιώνη , για τις  συνεντεύξεις στην ενημερωτική εκπομπή «Ιστορίες».

Στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Διονύση Νασιόπουλο, απονεμήθηκε το βραβείο  αντικειμενικής παρουσίασης του πολιτικού ρεπορτάζ και  στον  Αντώνης  Ρεπανάς, το βραβείο   για την ερευνητική δημοσιογραφική προσέγγιση και την ανάδειξη των προσωπικών ιστοριών στο προσφυγικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)