Αστυνομικό Δελτίο

01 Δεκεμβρίου 2015 10:31

Αίγινα: Νεκροί στο σπίτι τους μία γυναίκα και ο ανιψιός της

Διάβασέ μου το...

Νεκροί και με εγκαύματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους μία γυναίκα και ο 44χρονος γιος της. Πού προσανατολίζονται οι έρευνες.

Αίγινα: Νεκροί στο σπίτι τους μία γυναίκα και ο ανιψιός της
-

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός 44χρονου και μιας 71χρονης, σε ισόγεια κατοικία στην περιοχή 'Άγιοι Ασώματοι της Αίγινας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε χθες βράδυ από γείτονες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στη συγκεκριμένη κατοικία.

Άμεσα, έσπευσε στο σημείο δύναμη της αστυνομίας όπου διαπίστωσε ίχνη παραβίασης της κεντρικής πόρτας και μικρής έκτασης πυρκαγιά ενώ μέσα στην κατοικία κείτονταν νεκρά δύο άτομα νεκρά που έφεραν εγκαύματα.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με ένα όχημα και τρεις άνδρες, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Πηγές από την ασφάλεια Πειραιά αναφέρουν ότι ο 44χρονος ήταν ανιψιός της 71χρονης και έμενε σε άλλη κατοικία στην ίδια περιοχή.

Η κατοικία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν αναστατωμένη, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο της οποία βρίσκεται στο σημείο του τραγικού συμβάντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO