Γενικά

08 Ιανουαρίου 2016 19:34

Το “ύστατο χαίρε” στον Μάκη Ψωμιάδη

Text to Speech

Φίλοι και συγγενείς συνόδεψαν τον Μάκη Ψωμιάδη, στην τελευταία του κατοικία, μεταξύ αυτών και πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού.

Το “ύστατο χαίρε” στον Μάκη Ψωμιάδη

Ο Μάκης Ψωμιάδης κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου παρουσία συγγενών, φίλων, αλλά και πολλών ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Μαδίτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εκεί λειτουργούσε ο πατέρας του Ψωμιάδη.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του, Σταύρος και Χριστίνα, αλλά και ο γαμπρός του Γιάννης Μπουρούσης. Μεταξύ των ανθρώπων από τον αθλητικό χώρο, παρόντες ήταν ο επικεφαλής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρώην διεθνής σέντερ Νίκος Φιλίππου, ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης.

Στεφάνι στην κηδεία του έστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, καθώς επίσης η ΠΑΕ Ξάνθη και η Καβάλα της οποίας υπήρξε μεγαλομέτοχος.

Μήνυμα στήριξης στην οικογένεια του εκλιπόντος έστειλε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δια μέσω του ιερέα Γαβριήλ.

ΑΘΗΝΑ - ΚΗΔΕΙΑ - ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ - ΚΗΔΕΙΑ - ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ

VIDEO