Γενικά

29 Ιουνίου 2016 12:34

Έκκληση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για βρεφικά γάλατα

Text to Speech

Βρεφικά γάλατα, κρέμες και φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα ζητεί το ΜΚΙΕ, για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες.

Έκκληση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για βρεφικά γάλατα

Σχεδόν 350 παιδιά, μέχρι και 5 ετών, στηρίζει μηνιαίως το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, που ζητεί την βοήθεια όλων μας, για να ανταπεξέλθει.

Πιο συγκεκριμένα, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει έκκληση για βρεφικά γάλατα  και κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ γιατί το απόθεμα μας φτάνει για λιγότερο από μια βδομάδα.

«Λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι και διαρκείς. Πρέπει άμεσα να συγκεντρώσουμε απόθεμα τουλάχιστον 2 μηνών για να μπορέσουν οι οικογένειες που βοηθάμε να καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Ιατρείου, η οποία συνεχίζει.

«Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 4 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 52,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο μας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τις προσφέρουμε δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

VIDEO