Γενικά

10 Νοεμβρίου 2016 10:50

Νέες απειλές από τους Πυρήνες της Φωτιάς

Text to Speech

Απειλές από τη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς κατά δικαστών και πολιτικών. Προειδοποιούν για επιθέσεις με σφαίρες και βόμβες και στόχο και ανθρώπινες ζωές.

Νέες απειλές από τους Πυρήνες της Φωτιάς

Απειλές κατά κομμάτων, τραπεζών, δικαστών, εταιρειών και αστυνομικών εξαπολύουν οι Πυρήνες της Φωτιάς, που με νέο τους κείμενο προειδοποιούν για επιθέσεις με βόμβες και σφαίρες. Το κείμενο δημοσιεύεται χρονικά κοντά στην επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία, την ευθύνη της οποίας δεν έχει αναλάβει κανένας ακόμα, λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και κάποιες εβδομάδες μετά από την επίθεση των Πυρήνων της Φωτιάς σε βάρος της Εισαγγελέως Γεωργία Τσατάνη.  

«Χτυπάμε τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια, τις φυλακές, τα υπουργεία, τα κομματικά γραφεία, τις αυτοκρατορίες των εταιρειών και οτιδήποτε περιφρουρεί και αναπαράγει τις αξίες αυτού του κόσμου», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου και προσθέτει:

«Ο αναρχομηδενισμός συνδυάζει την προπαγάνδα των λέξεων με την προπαγάνδα των πυροβολισμών, της φωτιάς, του δυναμίτη».

Απόσπασμα από το νέο κείμενο των Πυρήνων:

«Προωθούμε τη δημιουργία ενός άτυπου δικτύου πυρήνων και ομάδων αναρχικής συγγένειας, με σκοπό τη διάχυση της πρακτικής θεωρίας και των επιθέσεων. Υφαίνουμε το δικό μας ιστό αράχνης…

Οργανώνουμε τις επιθέσεις μας ενάντια στα φυλάκια του κόσμου της οργανωμένης εκμετάλλευσης και πλήξης. Χτυπάμε τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια, τις φυλακές, τα υπουργεία, τα κομματικά γραφεία, τις αυτοκρατορίες των εταιρειών και οτιδήποτε περιφρουρεί και αναπαράγει τις αξίες αυτού του κόσμου.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως ο στόχος του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης δεν είναι απλά η ανατίναξη πραγμάτων και η εκτέλεση αξιωματούχων της εξουσίας, αλλά, παράλληλα, και η καταστροφή των κοινωνικών σχέσεων που κουβαλούν μέσα τους το δηλητήριο της εξουσίας.

Γι’ αυτό, παράλληλα με την οργάνωση και τη διάχυση της FAI και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, μέσα από σφαίρες και βόμβες, επιθυμούμε με τα κείμενά μας να τσακίσουμε όλες εκείνες τις καθημερινές κοινωνικές συμβάσεις και να χαστουκίσουμε τη νοοτροπία των εθελόδουλων, που είναι η μισή ισχύς της εξουσίας…».

 

 

VIDEO