Γενικά

17 Μαρτίου 2017 20:14

Η “Αποστολή” μοίρασε 27 τόνους τροφίμων σε φτωχές οικογένειες

Text to Speech

Η “Αποστολή” βρέθηκε στο πλευρό 1.036 οικογενειών στη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Η “Αποστολή” μοίρασε 27 τόνους τροφίμων σε φτωχές οικογένειες

 

Στήριξη στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης εκατοντάδων οικογενειών στη Θράκη και Βόρειο Αιγαίο που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας προσέφερε και το μήνα Μάρτιο ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Η  «Αποστολή» παρέχει ξηρά, νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα σε οικογένειες της Θράκης και των νησιών του Βορείου Αιγαίου που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μοίρασε συνολικά 27 τόνους  τροφίμων  στην Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή και Λέσβο, ανακουφίζοντας 1.036 οικογένειες.

 Σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις  πραγματοποιήθηκε διαδικασία συλλογής αιτήσεων από άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειάς τους και μέσω οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων αναδείχθηκαν οι ωφελούμενοι του εν λόγω προγράμματος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - τρόφιμα - Θράκη - Βόρειο Αιγαίο

Συγκεκριμένα η «Αποστολή» με τις Ιερές Μητροπόλεις στηρίζουν  στην Αλεξανδρούπολη   235 οικογένειες, στο Διδυμότειχο  85 οικογένειες, στην Ορεστιάδα 89, στην Κομοτηνή 461 οικογένειες και στην Καλλονή 166 οικογένειες.

Ο Γενικός Διευθυντής της  «Αποστολής»  Κωνσταντίνος  Δήμτσας τόνισε ότι: προτεραιότητα μας είναι η ελπίδα του συνανθρώπου μας να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση με αξιοπρέπεια. Κανείς δεν πρέπει να στερείται τα αναγκαία και τα απαραίτητα. Η «Αποστολή» ενδιαφέρεται για τους ακρίτες μας και ενισχύουμε την καθημερινότητα τους, βρισκόμαστε και συνεχώς θα το κάνουμε δίπλα σε όποιον υποφέρει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - τρόφιμα - Θράκη - Βόρειο Αιγαίο

VIDEO