Γενικά

13 Ιουνίου 2017 11:32 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουνίου 2021 15:36

Βίντεο: οι πρώτες στιγμές μετά τον πυροβολισμό του Μάριου στο Μενίδι

Διάβασέ μου το...

Βίντεο από τη μοιραία για τον 11χρονο γιορτή, αλλά και το ασθενοφόρο στο προαύλιο του σχολείου. Τι καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 ο υποδιευθυντής του Δημοτικού.

Βίντεο: οι πρώτες στιγμές μετά τον πυροβολισμό του Μάριου στο Μενίδι
-

Σκηνές από τη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου κατά τη διάρκεια της οποίας ο 11χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ.

Στο βίντεο φαίνεται μία συνηθισμένη γιορτή, όπως όλες στα Δημοτικά Σχολεία, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με τα παιδιά να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους. Δεύτερο βίντεο, που έχει ληφθεί αργότερα, δείχνει το ασθενοφόρο να βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου, ενώ ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τι είχε συμβεί.

«Πάρτε τα μικρά παιδιά, βλέπω μικρά παιδιά που κυκλοφορούν», ακούγεται κάποιος να λέει.

Το ασθενοφόρο ήταν εκεί για να παραλάβει τον 11χρονο που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, από την οποία προκλήθηκε ο θάνατός του.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε το menidiatis.blogspot.gr


Μετά τις πρόσφατες ενέργειες αντεκδίκησης κουκουλοφόρων, που έριξαν μολότοφ σε δυο σπίτια Ρομά, οι αθίγγανοι απειλούν με αντίποινα. Ζητούν δίκαη αντιμετώπιση από κατοίκους και Αστυνομία, αλλιώς προειδοποιούν ότι “θα μιλήσουν τα όπλα”.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημά του νεαρού για τριετή αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο υποδιευθυντής του 1ου Λυκείου Αχαρνών, Δ. Περιβολαράκης, τόνισε πως ο θάνατος του παιδιού «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία», αλλά ήταν αποτέλεσμα της γενικότερης ανομίας που υπάρχει στην περιοχή.

Κάτοικοι των Αχαρνών έδειξαν στην κάμερα του ΑΝΤ1 σημάδια από σφαίρες στα αυτοκίνητά τους, τα οποία μαρτυρούν το καθεστώς τρόμου που επικρατεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO