Γενικά

15 Οκτωβρίου 2017 13:45

Χωρίς βενζίνη τα περιπολικά στη Ρόδο

Text to Speech

Έλλειψη καυσίμων επι εβδομάδες για τα οχήματα της ΕΛΑΣ στο νησί. "Καμπανάκι" απο τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Δωδεκανήσου.Τι δηλώνει ο Υφ. Ναυτιλίας.

Χωρίς βενζίνη τα περιπολικά στη Ρόδο

Ακινητοποιημένα για πάνω από 15 ημέρες είναι τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου λόγω έλλειψης βενζίνης!

Οι παράγοντες της Ρόδου κατηγορούν για αναλγησία το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς δεν έχει εγκρίνει το κονδύλι που απαιτείται για την αγορά καυσίμων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός απέδωσε το πρόβλημα της έλλειψης καυσίμων στη γραφειοκρατία δεσμευόμενος ότι τη Δευτέρα θα εκταμιευθεί το σχετικό κονδύλιο.

Για το ζήτημα έχει λάβει γνώση και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση.

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΡΤ FM τόνισε ότι όχι απλά τα περιπολικά στα Δωδεκάνησα δεν έχουν βενζίνη να κινηθούν, αλλά αν περάσουν έλεγχο ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν!

Έγκλημα - αστυνομία - περιπολικό

«Προσπαθούμε να κάνουμε ελάχιστες μετακινήσεις. Χρησιμοποιούμε τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα περιπολικά που έχουμε ανά υπηρεσία. Το 70% του στόλου είναι βενζινοκίνητα. Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι υπάρχουν προβλήματα και με τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς. Πολλά περιπολικά μας αν τα περάσουμε τον πιο απλό έλεγχο του ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν! Οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονται» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO