Αστυνομικό Δελτίο

11 Ιανουαρίου 2018 08:32

Γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Text to Speech

Νέοι ισχυροί σε υπόμνημα που έστειλε στον ανακριτή ο δράστης της δολοφονίας της εφοριακού. Τι λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 28χρονης.

Γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος κατ ομολογίαν δολοφόνος, που κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έστειλε νέο υπόμνημα προς τον ανακριτή, στο οποίο κατονομάζει μεγαλοδικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν υπήρξε και βουλευτής. Αυτός φαίνεται να είναι το "αφεντικό", στο οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Το έγγραφο αυτό θα φτάσει στα χέρια του ανακριτή σήμερα, ενώ την Τρίτη ο 58χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία. Εκεί οι ανακριτικές αρχές θα αξιολογήσουν αν τα νέα στοιχεία του δράστη έχουν βάση και αν οδηγούν την ανάκριση σε νέα δεδομένα.

Οι νέοι ισχυρισμοί του έχουν τρομοκρατήσει τη μητέρα της Δώρας Ζεμπερη. Μπορεί πράγματι η κόρη της να βγήκε από την μέση γιατί ενοχλούσε κάποιους με τους ελέγχους της; Η μήπως το νέο σενάριο του δράστη είναι ένα νομικό τερτίπι για να βρει ελαφρυντικά και να σπάσει τα ισόβια, όπως πιστεύουν οι αστυνομικές αρχές;

«Αν πει ονόματα ναι τον πιστεύω» λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Δώρας, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα παρακαλούσε να φύγει από την υπηρεσία της. Η μητέρα μάλιστα έχει ήδη δώσει σημαντικά στοιχεία στον ανακριτή, τα οποία δείχνουν ότι η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ήταν προμελετημένη.

Η μητέρα το μόνο που θέλει είναι να μιλήσει ο 58χρονος με ονόματα, με στοιχεία. «Για την ψυχή της κόρης μου πρέπει και εμείς να μάθουμε την αλήθεια» τονίζει η ίδια στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO