Γενικά

11 Ιανουαρίου 2018 23:14

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπουτάρης σε… οίκο ανοχής (βίντεο)

Text to Speech

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για την …πρώτη του φορά και για τις περιπλανήσεις του στα “μαγαζιά” της πόλης.

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπουτάρης σε… οίκο ανοχής (βίντεο)

Ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέφθηκε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη και εκτός από τα θέματα της πόλης και τις επιθέσεις που δέχεται, μίλησε για την σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες.

Όπως μεταδίδει το seleo.gr, o δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής “Ό,τι Thess” και μαζί με τον Θεολόγο Ηλιού, επισκέφτηκαν την περιοχή πόλης, όπου σήμερα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι ανοχής!

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης, ήταν αυτός που “καθάρισε” την περιοχή της Αισώπου από τους οίκους ανοχής και τους μετέφερε στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μαζί με την κάμερα του “Ο,τι Thess” μπήκε σε οίκο ανοχής και μίλησε για την δική του πρώτη φορά μέσα σε οίκο ανοχής. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα “μαγαζιά” της περιοχής για να έχει ...προσωπική άποψη.

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».

Στο “Ο,τι Thess”, ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε επίσης για την Μακεδονία και τα Σκόπια, για τις επιθέσεις από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, ενώ αναρωτήθηκε γιατί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τον επισκέπτονται στο γραφείο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO