Γενικά

17 Ιανουαρίου 2018 08:38

Συγκλονιστικές ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Text to Speech

«Δεν την δολοφόνησα εγώ», λέει τώρα ο Σοροπίδης. Τι ισχυρίζεται για τα δυο άτομα που λέει ότι του πρόσφεραν το «συμβόλαιο θανάτου» της 32χρονης.

Συγκλονιστικές ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, απολογήθηκε χθες επί 4,5 ώρες στον ανακριτή, ανατρέποντας μεταξύ άλλων και την αρχική ομολογία του ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα.

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδης κατά την διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του, υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε τραυματίσει την γυναίκα και κάποιοι άλλοι ήταν αυτοί που την σκότωσαν.

Όπως είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Α.Λύτρας, ο κατηγορούμενος επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι προσελήφθη από δυο άτομα για την δολοφονία της Ζέμπερη, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Υποστήριξε δε πως ήταν αδύνατον να την είχε μαχαιρώσει ό ίδιος καθώς ήταν τραυματίας και είχε το χέρι του στον γύψο, ισχυρισμός όμως που ανατρέπεται από το βίντεο που τον δείχνει λίγη ώρα μετά την δολοφονία να πουλάει το κινητό του θύματος χωρίς να έχει το χέρι του στον γύψο.

VIDEO