Δικαιοσύνη

02 Μαρτίου 2018 13:15

Προφυλακιστέος ο πατέρας που φέρεται ότι βίαζε την κόρη του από τα 6 της

Διάβασέ μου το...

Στη φυλακή οδηγείται και ένας από τους τρεις φίλους του 50χρονου, ενώ οι δύο άλλοι συλληφθέντες απολογούνται. Το χρονικό της φρίκης...

Προφυλακιστέος ο πατέρας που φέρεται ότι βίαζε την κόρη του από τα 6 της
-

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία στην Ανακρίτρια, ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού στην Κατερίνη που κατήγγειλε ότι βιαζόταν από τα έξι του χρόνια για μια εξαετία από τον ίδιο και τρεις φίλους του.

Στη φυλακή οδηγείται και ένας από εκείνους, ενώ οι δύο άλλοι συλληφθέντες, όλοι ελληνικής καταγωγής, απολογούνται αυτή την ώρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι που οδηγούνται στη φυλακή δηλώνουν άγνοια για τα όσα η 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον Ιανουάριο όταν εμφανίστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης και περιέγραψε τη φρίκη που ζούσε.

Όπως η μικρή υποστηρίζει, η αρχή έγινε το 2008 όταν ήταν έξι ετών. Μέχρι το 2014 οι τέσσερις άντρες, ο πατέρας και οι τρεις φίλοι του, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή μαθήτρια, την ανάγκαζαν να υποκύπτει στα αδιανόητα πάθη τους. Στους αστυνομικούς η 16χρονη φέρεται να είπε πως τόσα χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. Όταν «έσπασε» όμως τη σιωπή της ακολούθησε έρευνα και κατόπιν εντάλματος οι άντρες συνελήφθησαν.

Αυτό που εξετάζεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αν ο πατέρας την εξέδιδε στους φίλους του έναντι αμοιβής, αλλά και εάν είχαν πέσει θύματα βιασμού και άλλες τρεις ή τέσσερις φίλες της.

Εν τω μεταξύ, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να ήταν το πρώτο θύμα της «Μπλε Φάλαινας» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO