Γενικά

08 Ιουνίου 2018 10:45 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουνίου 2021 15:32

Ένας χρόνος από το θάνατο του Μάριου στο Μενίδι

Διάβασέ μου το...

Τρισάγιο για τον 11χρονο, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Άφαντος ο δράστης 12 μήνες μετά...

Ένας χρόνος από το θάνατο του Μάριου στο Μενίδι
-

Ένας χρόνος πέρασε από τη μοιραία εκείνη ημέρα που ο μικρός Μάριος έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα.

Το πρωί τελέστηκε το τρισάγιο για τον 11χρονο σε κλίμα οδύνης, ενώ 12 μήνες μετά η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το δολοφόνο του μικρού παιδιού, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος όλη την πολύπαθη περιοχή.

Μετά τη δολοφονία του Μάριου είχαν ξεσπάσει επεισόδια στην περιοχή από κατοίκους, ενώ είχαν πυρποληθεί σπίτια ατόμων Ρομά που θεωρήθηκαν υπεύθυνα για τους πυροβολισμούς, που οδήγησαν στη δολοφονία του ανηλίκου παιδιού, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας παραμένουν στο σκοτάδι καθώς δεν έχει εντοπιστεί έως σήμερα ο δολοφόνος του Μάριου λόγω έλλειψης αδιάσειστων στοιχείων, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές.

«Δεν είμαι αισιόδοξος. Ολα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ενα χρόνο μετά και δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Τον Μάριο τον έχουν ξεχάσει όλοι». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στον Ελεύθερο Τύπο την κατάσταση που βιώνει ο Αθανάσιος Σουλούκος, πατέρας του 11χρονου Μάριου.

VIDEO