Γενικά

15 Αυγούστου 2018 09:47

Τραγωδία: γνωστός τραγουδιστής είδε τον πατέρα του να πεθαίνει ενώ ήταν στην πίστα!

Text to Speech

Οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα, δεν κατάφεραν να σώσουν τον 66χρονο άντρα. Δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ ο τραγουδιστής.

Τραγωδία: γνωστός τραγουδιστής είδε τον πατέρα του να πεθαίνει ενώ ήταν στην πίστα!

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Λαμιώτη τραγουδιστή, Τάκη Τσατσαράγκο που είδε τον πατέρα του να πεθαίνει ενώ τον παρακολουθούσε να τραγουδάει.

Το τραγικό συμβάν έγινε τα ξημερώματα στο Φραντζή Λαμίας, στην πλατεία του χωριού, που κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο έχει διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι.

Λίγο μετά τη 1:00΄ τα ξημερώματα, κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο πανηγύρι, με τον γνωστό τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού Τάκη Τσατσαράγκο να είναι στο πάλκο, ο πατέρας του Ηλίας που ήταν μεταξύ των θαμώνων, υπέστη ανακοπή.

Ο 66χρονος πατέρας του τραγουδιστή ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν ενώ κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Τόσο οι παρευρισκόμενοι που γνώριζαν από πρώτες βοήθειες, όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απαρηγόρητος ο γιος του που δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη η διασκέδαση και η χαρά έγινε θρήνος και βαρύ πένθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO