Αστυνομικό Δελτίο

20 Σεπτεμβρίου 2018 07:34

Βαρύ το ποινικό μητρώο της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Text to Speech

Εν ψυχρώ δολοφονία γυναίκας στην Κηφισιά. Η σε βάρος της απόπειρα και οι σχέσεις της με το έγκλημα.

Βαρύ το ποινικό μητρώο της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Βαρύ ήταν το ποινικό μητρώο τα 33χρονης που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της, στην Κηφισιά, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το θύμα, που έφερε τραύματα από καλάσνικοφ εντοπίστηκε μετά από κλήση της μητέρας της στην Αστυνομία, αφού είχαν χαθεί τα ίχνη της από την προηγούμενη μέρα. Τα πρώτα στοιχειά δείχνουν ότι η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε το βράδυ της Τρίτης, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τουλάχιστον 15 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Σε βάρος τη είχε γίνει ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας, το 2011, όταν ήταν έγκυος στο 7χρονο σήμερα παιδί της και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ακόμα θύμα της μαφίας της νύχτας.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννη.

Ωστόσο, ουδέποτε καταδικάστηκε για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.

VIDEO