Αστυνομικό Δελτίο

11 Οκτωβρίου 2018 11:19

Ανατροπή στον θάνατο του κυνηγού: τον σκότωσε ο φίλος του!

Text to Speech

Ο δράστης συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. .

Ανατροπή στον θάνατο του κυνηγού: τον σκότωσε ο φίλος του!

Ένας 60χρονος φίλος του, τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα στα Χανιά, στην Βάμου Αποκορώνου, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις για τον χαμό του 65χρονου.

Ενώ αρχικά ο φίλος ήταν άφαντος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θύμα ειχε αυτοπυροβοληθεί κατά λάθος και μόνος του είχε καλέσει για βοήθεια, οι έρευνες των Αστυνομικών έδειξαν ότι ο 60χρονος έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό.

Όπως προκύπτει απο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο φίλος του θύματος επιχείρησε να σκοτώσει ένα ζώο, όμως τα σκάγια βρήκαν τον 65χρονο, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ο 60χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης, αλλά μετα την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Στην απολογία του υποστήριξε οτι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει τον θάνατο του φίλου του και πως πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα.

Σύμφωνα με το flashnews ο 60χρονος είπε οτι το πρωί της Τετάρτης είχαν πάει με τον 63χρονο φίλο του για να "μαζέψουν" μια κατσίκα που είχε ξεφύγει από το κοπάδι του και είχε καταλήξει σε απόκρυμνο σημείο. Κάποια στιγμή ο 63χρονος τον προέτρεψε να πυροβολήσει με την καραμπίνα του προκειμένου να φοβηθεί η κατσίκα, να βγει από το μέρος που είχε "κρυφτεί" και έτσι να καταφέρουν να την πιάσουν.

Δυστυχώς, τα σκάγια βρήκαν στο σώμα τον φίλο του ο οποίος λίγη ώρα κατέληξε υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Πέμπτης, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

 

VIDEO