Γενικά

28 Ιανουαρίου 2019 16:59

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Τον “τύφλωσε” η ζήλια και την μαχαίρωσε (βίντεο)

Text to Speech

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καρδίτσα από το στυγερό έγκλημα. Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Τον “τύφλωσε” η ζήλια και την μαχαίρωσε (βίντεο)

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει ο 54χρονος από το Αγναντερό Καρδίτσας, ο οποίος δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι, την 51χρονη σύζυγό του.

Το έγκλημα έγινε στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Μετά από έντονο καβγά του ζευγαριού, ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και η σύζυγος έμενε στο σπίτι της οικογένειας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό για να περιποιηθεί τον σύζυγό της και μερικές φορές διέμενε το βράδυ στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του την οποία ζήλευε και ζητούσε να επανασυνδεθούν.

Σύμφωνα με το alithianews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα είναι κάποιος φίλος της συζύγου του.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι συνταξιούχος μιας και παίρνει αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργαζόταν ως καθαρίστρια.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες 17 και 31 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO