Γενικά

05 Μαρτίου 2019 08:03

Μήνυση των “προληπτικά” προσαχθέντων στα Γιαννιτσά (βίντεο)

Text to Speech

Για τις προσαγωγές που προηγήθηκαν της ομιλίας Κουβέλη στα Γιαννιτσά μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος τους. Ποιον μηνύουν;

Μήνυση των “προληπτικά” προσαχθέντων στα Γιαννιτσά (βίντεο)

«Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι κατέθεσαν μήνυση, αιτούμενοι την καταδίκη όσων ευθύνονται για την παραβίαση του Συντάγματος», εξήγησε στο Καλημέρα Ελλάδα ο Μ.Γρηγοριάδης ο δικηγόρος των έντεκα  ατόμων που προσήχθησαν την Κυριακή στα Γιαννιτσά, λίγο πριν από την άφιξη του Φώτη Κουβέλη στην πόλη, για την ομιλία του.

«Για να γίνουν οι προσαγωγές, θα πρέπει να υπάρχουν γεγονότα, να υπάρχει τέλεση πράξεων», σημείωσε ο ίδιος και διερωτήθηκε «τι ύποπτος είναι αυτός την ώρα που αγοράζει μπουγάτσα, για να το πάει στο παιδί του στο νοσοκομείο;».

Όπως είπε ο εντολέας των προσαχθέντων, οι αστυνομικοί τους είπαν πως «ήταν πεπραγμένο ότι θα φύγετε, αν δεν προκύψει κάτι εις βάρος σας, μετά το πέρας της ομιλίας του Κουβέλη» και διευκρίνισε ότι, οι έντεκα «δεν έχουν τίποτα κατά των αστυνομικών των οικείων Τμημάτων, αλλά αυτών που έδωσαν την εντολή».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των προσαχθέντων, «υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι υποδείκνυαν με το δάχτυλο ποιοι θα προσαχθούν», οι οποίοι όπως λένε «ήταν υψηλόβαθμοι».

VIDEO