Κοινωνία

10 Μαΐου 2019 23:21

Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Text to Speech

Αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, έπειτα από καταγγελίες, και συνέλαβαν τον 53χρονο και άλλα δύο άτομα.

Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Μια ακόμη σοκαριστική είδηση ήρθε στην επιφάνεια την Παρασκευή στην πόλη της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaNow.gr, συνελήφθησαν τρεις άνδρες, διότι οι δύο εξ αυτών φέρεται να είχαν ερωτικές συνευρέσεις με κορίτσι, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση. Μάλιστα ο ένας εκ των τριών ήταν ο πατέρας του κοριτσιού!

Μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της Εισαγγελίας, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη βοήθεια και παιδοψυχολόγων, ξετύλιξαν γρήγορα το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο 53χρονος πατέρας - σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είναι φυσικά υπό διερεύνηση - φέρεται να έπαιρνε χρήματα και να εξέδιδε την κόρη του για περίπου πέντε χρόνια από το 2013 ως το 2018! Όσον αφορά στους άλλους δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 59 ετών, ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ανδρών στην υπόθεση!

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ