Κοινωνία

16 Ιουνίου 2019 16:30

Τεράστια κινητοποίηση και αγωνία για τον 20χρονο που εξαφανίστηκε (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Όλος ο κόσμος του Ηρακλείου το «οργώνει» για να βρει τον νεαρό φοιτητή. Το στοιχείο που ανησυχεί οικογένεια και Αρχές.

Τεράστια κινητοποίηση και αγωνία για τον 20χρονο που εξαφανίστηκε (εικόνες)
-

Ολόκληρη η πόλη του Ηρακλείου συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, από την περιοχή του Καβροχωρίου.

Αστυνομία, ΕΜΑΚ, εθελοντές, τα μέλη του Παραρτήματος Ηρακλείου της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και φυσικά συγγενείς κάτοικοι της περιοχής και εθελοντές «οργώνουν» την περιοχή.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί αναζητούν κάποιο στοιχείο, που να μπορεί να υποδείξει τι συνέβη με τον νεαρό, που σπουδάζει στην Αγγλία και λίγες μέρες πριν έφτασε στην Κρήτη, όπου ζει η μητέρα του, για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας πίσω το κινητό του τηλέφωνο, στοιχείο που προβληματίζει την οικογένειά του και τις Αρχές.

Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων - έρευνες - 20χρονος

Για την εξαφάνιση του νεαρού, έχει εκδοθεί ανακοίνωση και από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ