Κοινωνία

18 Ιουλίου 2019 10:57 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιουλίου 2019 21:18

Δολοφονία βιολόγου: η προφητική φράση του 27χρονου στη σπηλιά της φρίκης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Στο "μικροσκόπιο" των Αρχών ένα βίντεο του 2016 με τον 27χρονο καθ ομολογίαν δολοφόνο της βιολόγου να... οραματίζεται το έγκλημα...

Δολοφονία βιολόγου: η προφητική φράση του 27χρονου στη σπηλιά της φρίκης (βίντεο)
-

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου από τον 27χρονο Χανιώτη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ενημέρωσε τις Αρχές ότι βίασε τη γυναίκα πριν τη σκοτώσει.

Ένα βίντεο του 2016 με τον ίδιο και έναν φίλο του, στη σπηλιά που βρέθηκε νεκρή η άτυχη βιολόγος, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, κι αυτό γιατί μια στιχομυθία μεταξύ των ανδρών προκαλούν προβληματισμούς για το σκεπτικό του δράστη.

Συγκεκριμένα, στη σπηλιά αυτή ο 27χρονος και ο φίλος του εντοπίζουν κάποια οστά, τα οποία αναρωτιούνται εάν είναι ανθρώπινα. Έπειτα ο 27χρονος ακούγεται να λέει: «Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο, κάποιος να τον έχει πετάξει». Ο φίλος του φαίνεται να ειρωνεύεται την σκέψη του, ότι κάποιος θα μπορούσε να πετάξει άνθρωπο μέσα εκεί και ο 27χρονος του απαντάει: «Ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται».

Το ερώτημα που προκύπτει για τον 27χρονο είναι πώς στη θέα των οστών, σκέφτηκε ότι κάποιος μπορεί να πέταξε το σώμα μέσα στη σπηλιά. Η πρώτη σκέψη του δηλαδή ήταν ότι η σορός απορρίφθηκε στη σπηλιά. Η φράση του αυτή, σε συνδυασμό με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον τρόπο που σκότωσε την άτυχη βιολόγο, αλλά και τις καταγγελίες που ερευνώνται από τις αρχές για επιθέσεις και σε άλλες γυναίκες, αυξάνουν την εικόνα ότι πρόκειται για έναν νοσηρό δράστη. Τραγική ειρωνεία βέβαια είναι και η απόκρισή του στο φίλο του ότι "ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται".

Πηγή: maleviziotis.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ