Κοινωνία

19 Ιουλίου 2019 17:21 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουλίου 2019 22:34

Σεισμός στην Αθήνα: “Χάος” στους δρόμους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πάνω από 100 τροχονόμοι αναπτύχθηκαν σε διάφορα σημεία προς διευκόλυνση των οδηγών, ενώ το έργο της τροχαίας συνέδραμε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Σεισμός στην Αθήνα: “Χάος” στους δρόμους (εικόνες)
-

Η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, μετά τον ισχυρό σεισμό 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Αττική. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής ομαλοποιήθηκε σταδιακά μετά τις 21.00 το βράδυ  

Προβλήματα παρατηρούνται μονό στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά, λογω τροχαίου ατυχήματος.

Για πολλές ώρες ήταν αυξημένη η κίνηση των οχημάτων εκτός από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά, και στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τις Τρεις Γέφυρες έως την Αχαρνών, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, ενώ μποτιλιάρισμα επίσης για ώρες σημειώθηκε στην λεωφόρο Κηφισίας, την Βασ. Σοφίας και στον Κηφισό.

Εν τω μεταξύ, με εκτροπές διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω εκτέλεσης  εργασιών για την απομάκρυνση βράχων από το οδόστρωμα.

Πάνω από 110 τροχονόμοι αναπτύχθηκαν σε διάφορα σημεία προς διευκόλυνση των οδηγών ενώ το έργο της τροχαίας συνέδραμε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ

σεισμός - δρόμοι - μποτιλιάρισμα

σεισμός - δρόμοι - μποτιλιάρισμα

σεισμός - δρόμοι - μποτιλιάρισμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ