Κοινωνία

19 Ιουλίου 2019 17:46 Τελευταία ενημέρωση : 20 Ιουλίου 2019 00:06

Τραυματίστηκε έγκυος τουρίστρια την ώρα του σεισμού

Διάβασέ μου το...

Πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων δυο παιδιά, τραυματίστηκαν κατά τη σεισμική δόνηση που “ταρακούνησε” το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Τραυματίστηκε έγκυος τουρίστρια την ώρα του σεισμού
-

Με έναν "παράδοξο" τρόπο, ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε την ώρα που "χτύπησαν" τα 5,1 Ρίχτερ τραυματίστηκε η έγκυος τουρίστρια, μέσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, την ώρα του σεισμού, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο πανικόβλητος επισκέπτης φαίνεται ότι χτύπησε άθελα του με τον αγκώνα του επισκέπτρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη μέριμνα για την τουρίστρια. Η εγκυμονούσα, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ερυθρος Σταυρός" και είναι καλά στην υγεία της.

Αγοράκι τραυματίστηκε από πτώση καμινάδας

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από το “χτύπημα” του Εγκέλαδου στην Αττική.

Ένα 8χρονο αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού, τραυματισμένο από πτώση καμινάδας στο Καματερό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους ακόμα ένα παιδί και δύο γυναίκες στο ΚΑΤ.

Ωστόσο, σημειώνει ότι η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.