Κοινωνία

19 Αυγούστου 2019 20:11

Τον “εφιάλτη” που έζησε στα χέρια ληστών περιγράφει στον ΑΝΤ1 ο 19χρονος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τρόμος για 19χρονο φοιτητή μέσα στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή που βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές.

Τον “εφιάλτη” που έζησε στα χέρια ληστών περιγράφει στον ΑΝΤ1 ο 19χρονος (βίντεο)
-

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις ληστές, μέσα στο σπίτι του.

Οι δράστες εξουδετέρωσαν τον συναγερμό και στη συνέχεια απείλησαν τον νεαρό για να τους υποδείξει το μέρος, όπου έκρυβαν οι γονείς του χρήματα και κοσμήματα.

Ο 19χρονος περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τις δραματικές στιγμές που έζησε. «Κατέβηκα κάτω να δω, δεν βλέπω κάτι, ακούω όμως να τρέχουν και να πέφτουν πράγματα,. ξανανεβαίνω και βλέπω έναν μαυριδερό να μπαίνει από το παράθυρο να το σπάει» 

Ο εφιάλτης για τον 19χρονο φοιτητή, μόλις είχε ξεκινήσει -  αφού συνολικά τέσσερις ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του λίγο μετά τις 9 το πρωί. Όπως είπε ο νεαρός «είχαν βάλει το συναγερμό σε έναν κουβά με νερό, έτρεχε η βρύση για να μην ακούνε έξω, μέσα ακουγόταν όμως». 

Ο 19χρονος ήταν μόνος του σπίτι αφού οι δικοί του έλλειπαν σε διακοπές. Οι ένοικοι του σπιτιού, εκτιμούν ότι οι δράστες με κάποιο τρόπο κατάφεραν να εξουδετερώσουν ακόμη και το σκυλί που βρισκόταν στην αυλή. 

Σύμφωνα με την μητέρα του 19χρονου που μίλησε στον ΑΝΤ1, «οι ληστές έβγαλαν τον συναγερμό, αυτό άκουσε το παιδί και κατέβηκε να δει το γίνεται. Όταν τον είδαν κι αυτοί έδειξαν να σοκάρονται». 

Όπως υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο 19χρονος ο ένας τον πήγε στο δωμάτιο και του είπε να κάτσει ήρεμα και να τους πει μόνο που είναι τα λεφτά και τα χρυσαφικά.  Σύμφωνα με την μητέρα του νεαρού, ο ένας είπε στον γιο της ότι είναι καλός και να μην φοβάται, αρκεί να τους που είναι τα λεφτά και τα χρυσαφικά. 

Τελικά οι θρασύτατοι ληστές --  που φορούσαν μόνο γάντια, βρήκαν που ήταν κρυμμένα τα χρυσαφικά, τα οποία και αφαίρεσαν και στην συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους που εκτελούσε και χρέη τσιλιαδόρου. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ