Κοινωνία

20 Αυγούστου 2019 20:39 Τελευταία ενημέρωση : 20 Αυγούστου 2019 21:13

Νίκος Καρυστινός: Ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τραγικό τέλος για τον άτυχο πιλότο μαζί με δυο Ρώσους που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Νίκος Καρυστινός: Ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο (εικόνες)
-

O Νίκος Καρυστινός ήταν ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο Ρώσοι επιβάτες του να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Καρυστινός προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Ικάρων και ήταν πατέρας τριών παιδιών. 

Όπως όλα δείχνουν, το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Πόρος - πτώση ελικοπτέρου - πιλότος

Το ελικόπτερο ανήκε στην εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕ» η οποία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί ότι «σήμερα και περί ώρα 15.40 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ελικόπτερο τύπου Agusta A 109, ιδιοκτησίας της θυγατρικής της εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ, με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους».

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί/εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία "I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ"». Το ΔΣ της εταιρείας στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός και γνωστοποιεί ότι «θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος».

Πόρος - πτώση ελικοπτέρου - πιλότος

Πόρος - πτώση ελικοπτέρου - πιλότος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ