Κοινωνία

24 Αυγούστου 2019 11:36

Με σκάγια για αγριογούρουνο πυροβόλησε ο δράστης του διπλού φονικού

Διάβασέ μου το...

Με δράμια σκότωσε τον γείτονα του, με άλλο φυσίγγι την μητέρα του. Τι λέει ο ίδιος για τους λόγους της τραγωδίας.

Με σκάγια για αγριογούρουνο πυροβόλησε ο δράστης του διπλού φονικού
-

Του Γιώργου Γρηγοριάδη

Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σοκάρει και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα.

Ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων που ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα 2 παιδιών γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο. Οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν, όταν ο εποχικός δημοτικός υπάλληλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε και μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο.

Έγκλημα - Καβάλα

Έγκλημα - Καβάλα

Έγκλημα - Καβάλα

Ο 42χρονος πυροβολήθηκε με δράμια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Σκάγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα. Βλήθηκε στην κλείδα, διαλύθηκαν οι πνεύμονές του, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τη μητέρα του θύματος ο δράστης την πυροβόλησε με διαφορετικό φυσίγγι, στην τραχηλική χώρα, σωριάστηκε νεκρή και η άτυχη 67χρονη αμέσως.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.

Χθες το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 67χρονη και το γιο της, ο δράστης που οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ