Κοινωνία

14 Οκτωβρίου 2019 13:00 Τελευταία ενημέρωση : 14 Οκτωβρίου 2019 13:58

Ψάχνουν το τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος στην Κρήτη

Διάβασέ μου το...

Oικογενειακή τραγωδία πίσω από το έγκλημα στην Νέα Αλικαρνασσό. Νεκρός ο 59χρονος, κρατείται η 31χρονη, εν διαστάσει, σύζυγός του. Τι ψάχνουν οι Αρχές.

Ψάχνουν το τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος στην Κρήτη
-

Άγριο έγκλημα χθες βράδυ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, καθώς μια 31χρονη μαχαίρωσε μετά από καβγά τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος κατέληξε στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Η 31χρονη κατηγορούμενη ζήτησε και έλαβε αναβολή. Η γυναίκα πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι, ενώ η απολογία της ορίστηκε για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Οι δυο πρώην σύζυγοι προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, χθες βράδυ, στο πεζοδρόμιο έξω από το κέντρο αστέγων της Νέας Αλικαρνασσού, Ο καβγάς δεν άργησε να φουντώσει και η 31χρονη επιτέθηκε με μανία στον 59χρονο καταφέρνοντάς του απανωτές μαχαιριές στην κοιλιά. 

Η γυναίκα αμέσως μετά το περιστατικό απομακρύνθηκε, ενώ ο άτυχος άντρας αιμόφυρτος προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει στην περιοχή. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι μόλις τον είδαν ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Με ασθενοφόρο ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει όμως πολύ αίμα. Εισήχθη στο χειρουργείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. 

«Οδηγήθηκε γρήγορα στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν χειρουργικά τα τραύματα τα οποία έφερε, όμως έφερε ένα τραύμα σε καίριο όργανο στην κοιλιακή χώρα και ο ασθενής κατέληξε εντός του χειρουργείου», δηλώνει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης. 

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό της πρώην συζύγου του θύματος και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να την εντοπίσει και να τη συλλάβει. Θύμα και δράστης, τοξικομανείς, είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί. Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι το τι οδήγησε στο φονικό καβγά, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή ενός ακόμη ατόμου που ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Η δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ