Κοινωνία

30 Οκτωβρίου 2019 06:55 Τελευταία ενημέρωση : 30 Οκτωβρίου 2019 09:56

Σάλος από τις προκλήσεις ομάδας γυναικών σε μαθητική παρέλαση (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες παρεισέφρησαν στη μαθητική παρέλαση και πέρασαν μπροστά από τους επίσημους με βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον». Η οργισμένη αντίδραση του Βούρου.

Σάλος από τις προκλήσεις ομάδας γυναικών σε μαθητική παρέλαση (εικόνες)
-

Αλγεινή εντύπωση κι έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η παρείσφρηση μιας ομάδας νεαρών γυναικών, στη μαθητική παρέλαση, στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Τα κορίτσια αυτά, ντυμένα με ρούχα της παρέλασης βγήκαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας και μπήκαν στην παρέλαση, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Όταν έφτασε η στιγμή να περάσουν μπροστά από τους επισήμους, άρχισαν να κάνουν βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον», διακωμωδώντας την παρέλαση.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Βούρος, σε ανάρτηση του στο Facebook, εμφανίστηκε οργισμένος με το περιστατικό και σχολίασε, «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας».

Και συμπλήρωσε ο κ. Βούρος, «Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Γιάννης Βούρος

«Ψυχίατρος δεν είμαι, ούτε παιδοψυχολόγος να σχολιάσω την εικόνα. Αυτά τα παιδιά δεν πιστεύουν σε τίποτα» τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.