Κοινωνία

12 Νοεμβρίου 2019 13:51

Επεισόδια με αναρχικούς στην Ευελπίδων

Διάβασέ μου το...

Ένταση μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, κατά την μεταφορά των συλληφθέντων για την "Επαναστατική Αυτοάμυνα".

Επεισόδια με αναρχικούς στην Ευελπίδων

Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών. Οι αναρχικοί βρίσκονταν στα δικαστήρια για συμπαράσταση στους τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή.

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι, οι οποίοι με συνθήματα περίμεναν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Την ώρα που οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να βγάλουν τους δυο κατηγορούμενους επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση κρότου – λάμψης.

Οι απολογίες ενώπιον του ανακριτή των δύο κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, ξεκίνησαν με ισχυρά αστυνομικά μέτρα.

Οι κατηγορούμενοι 41 και 45 ετών αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Συλληφθέντες - Επαναστατική αυτοάμυνα - Ανακριτής

Συλληφθέντες - Επαναστατική αυτοάμυνα - Ανακριτής

Συλληφθέντες - Επαναστατική αυτοάμυνα - Ανακριτής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ