Κοινωνία

18 Νοεμβρίου 2019 21:31

Κατερίνη: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τέλος μάνας και κόρης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οκτώ ημέρες μετά την εξαφάνισή τους, βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα. Συγγενείς τους μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Κατερίνη: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τέλος μάνας και κόρης (βίντεο)
-

Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο… Η βόλτα με το αυτοκίνητο προς την Ελασσόνα, έμελλε να είναι μοιραία. Η 17χρονη και η μητέρα της άφησαν την τελευταία τους πνοή, ακαριαία, στη χαράδρα βάθους 120 μέτρων. Πόνος αβάσταχτος για τους συγγενείς που τους περίμεναν... Αποδίδουν την τραγωδία μόνο στην κακιά στιγμή.

Οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν στις 8 Νοεμβρίου. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν από την επόμενη μέρα, οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι το πρωί της Κυριακής, όταν εντοπίστηκε το όχημά τους στη δύσβατη περιοχή. Εκεί και τα άψυχα σώματά τους.

Σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων το αυτοκίνητο της 45χρονης να περνά με κατεύθυνση προς Ελασσόνα. Το έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και το εξετάζουν. Όμως γρίφο αποτελεί, σύμφωνα με το bloko.gr, κάτι που ακολούθησε του δυστυχήματος. Σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης η 45χρονη μητέρα φέρεται να είχε δημιουργήσει προφίλ. Διακρίνεται όμως και αναγραφή τελευταίας εισόδου στις 13 Νοεμβρίου και μάλιστα το μεσημέρι, πέντε ημέρες μετά το θάνατό τους. Αυτό που διερευνάται από τους αστυνομικούς είναι αν ήταν ψεύτικο το προφίλ ή ποιος άλλος το διαχειριζόταν εκτός από την μητέρα της ανήλικης.

Μητέρα - 17χρονη - Κατερίνη

Η Μαρία αντιμετώπιζε σοβαρό κινητικό πρόβλημα από τη γέννησή της και η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο φύλακας-άγγελός της. Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής τους, όσοι τις γνώριζαν θα πουν πως η 45χρονη είχε φορτιστεί ψυχολογικά βλέποντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορούν να διανοηθούν, όμως, πως αυτή η μάνα θα έκανε κακό στην ίδια και την κόρη της, όπως εξηγούν συγγενείς της.

Με δάκρυα στα μάτια και αμέτρητα “γιατί” συγγενείς και φίλοι προσέρχονται στο σπίτι για να συμπαρασταθούν στον πατέρα που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε σύζυγο και κόρη. Απαρηγόρητα και τα αλλά δυο κορίτσια της οικογένειας που έμειναν πίσω.

Κατερίνη - μητέρα - κόρη

Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν έδινε δικαιώματα, ενώ ο τελευταίος καβγάς της γυναίκας με γειτονικό πρόσωπο είναι εκείνο που προβληματίζει τις Αρχές. Αδιευκρίνιστες είναι, όμως, και οι συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη, έπεσε στην χαράδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ