Μεσσηνία

13 Δεκεμβρίου 2019 09:29

Σοκ στην Καλαμάτα: Η ζήλια τον “έσπρωξε” να κάψει την γυναίκα του

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν τον φως της δημοσιότητας. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα.

Σοκ στην Καλαμάτα: Η ζήλια τον “έσπρωξε” να κάψει την γυναίκα του
-

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το θρίλερ που έλαβε χώρα χθες στην Καλαμάτα με έναν άνδρα να περιλούζει την γυναίκα του με βενζίνη προκειμένου να την κάψει ζωντανή. 

Πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος περιέλουσε με βενζίνη την 39χρονη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Αυτό έγινε σε διαμέρισμα στην οδό Ακρίτα μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης και αρχικά οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο νόμιζαν ότι πάνε να σβήσουν πυρκαγιά που προκλήθηκε από κάποια εστία θέρμανσης.

Οι δύο σύζυγοι αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου και μάχεται για τη ζωή της. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, τα εγκαύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της στο πρόσωπο και το πάνω μέρος του κορμιού της είναι εκτεταμένα και κρίνονται σοβαρά. Ο ίδιος έχει καεί ελαφρύτερα στα χέρια, τα πόδια και λίγο στην κοιλιά και νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης -ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί ίσως και σήμερα στην εισαγγελέα- ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του και είχαν συχνά καβγάδες.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ που προσπάθησε να την κάψει, έλειπαν από το σπίτι τα δύο τους παιδιά και δεν υπάρχουν μάρτυρες για το πώς ξεκίνησε ο μοιραίος τσακωμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO