Κοινωνία

13 Δεκεμβρίου 2019 16:55 Τελευταία ενημέρωση : 13 Δεκεμβρίου 2019 21:51

Αιματηρή συμπλοκή στις Θεσπιές (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Νεκροί πατέρας και γιός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από Λύκειο…

Αιματηρή συμπλοκή στις Θεσπιές (εικόνες)
-

Iδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι είναι ο πατέρας και ο γιος, 66 και 34 ετών αντίστοιχα, που έπεσαν νεκροί στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Η διαμάχη για μία πινακίδα έξω από λύκειο οδήγησε στο μακελειό με δύο νεκρούς κι έναν άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. κι έναν ακόμη τραυματία 53 ετών, ανιψό του πατέρα, .

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Όπως φαίνεται τα δύο ξαδέρφια λογομάχησαν, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Μάλιστα μόλις πριν από 40 λεπτά είχε χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι του σχολείου.

Τριαντατριάχρονος, της "αντίπαλης" οικογένειας, διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με διαμπερές τραύμα στο συκώτι. Ο πατέρας του 33χρονου κρατείται και ανακρίνεται...

Δολοφονία - πατέρας - γιος - Θεσπιές

Δολοφονία - πατέρας - γιος - Θεσπιές