Κοινωνία

14 Ιανουαρίου 2020 21:24

Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στην δίκη της “φόνισσας του Κορωπίου” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο, πως το 35χρονο θύμα δεχόταν διαρκώς απειλές από την κατηγορούμενη, που ήταν ερωμένη του συζύγου της.

Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στην δίκη της “φόνισσας του Κορωπίου” (βίντεο)
-

Η φρικτή υπόθεση της "φόνισσας του Κορωπίου" αναβίωσε στο δικαστήριο, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες στους φίλους και συγγενείς του θύματος.

Σε καθεστώς φόβου και απειλών, ζούσε η 35χρονη γυναίκα που τον Αύγουστο του 2016, δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές από την ερωμένη του άντρα της, όπως αποκάλυψαν οι μάρτυρες στο δικαστήριο.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος και μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της.

Όπως ανέφερε φίλη του θύματος, η άτυχη γυναίκα "δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορούμενη". Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της για το μοιραίο μεσημέρι καθώς αναφέρει πως έλαβε κλήση από την αδελφή του θύματος που της είπε να πάρει τα παιδιά στο σπίτι. Τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα και τα ρούχα τους είχαν πάνω αίματα ενώ όπως της είπαν, πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της αδελφής του θύματος κατέθεσε στη δίκη, πως ο ένας γιος της δολοφονηθείσας κουνιάδας του είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς όπως είπε, από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης. 

Κατά τη μαρτυρία του ο γαμπρός της 35χρονης δηλώνει πως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της η άτυχη γυναίκα, εκτός από το 2014 που άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Του είχε πει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της. Την ημέρα της δολοφονίας δηλώνει πως ήταν μαζί με την γυναίκα όταν τους πήρε τηλέφωνο ο ανήλικος γιος της κουνιάδας του και τους είπε να πάμε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η μαμά του, την οποία «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Σε πρώτο βαθμό η 29χρονη κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ενώ η ακροαματική διαδικασία θα συνεχισθεί στις 13 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ