Κοινωνία

23 Ιανουαρίου 2020 20:52

“Καταπέλτης” το βούλευμα για τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και την έθαψε στην αυλή. Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας από τον πατέρα της.

“Καταπέλτης” το βούλευμα για τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας (βίντεο)
-

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο πατέρας που πριν από ένα χρόνο, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη του στην Κέρκυρα, γιατί διαφωνούσε με την ερωτική σχέση που διατηρούσε. 

Η φρικιαστική δολοφονία είχε σοκάρει το πανελλήνιο και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το βούλευμα, που παραπέμπουν τον παιδοκτόνο σε δίκη, προκαλούν ανατριχίλα.

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Η κοπέλα διατηρούσε μία σχέση την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Αυτή ήταν η αφορμή για συνεχείς καβγάδες μεταξύ τους. Έτσι έγινε και τη μέρα που συναντήθηκαν για τελευταία φορά. Τον επισκέφτηκε για να του ευχηθεί χρόνια πολλά, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, μέχρι που της επιτέθηκε με ένα λοστό κι άρχισε να την χτυπά αλύπητα. Η Αντζελίνα προσπάθησε να φύγει από το παράθυρο, την πρόλαβε και την συνέθλιψε.

«Δεν έπρεπε να έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Αυτό σκέφτομαι όλη την ώρα. Έπρεπε να με σταματήσει κάποιος. Ήμουν σε άλλο κόσμο …  δεν ήμουνα εγώ» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Από την πλευρά, ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος «έχει μετανιώσει ειλικρινά για την πράξη του. Θα ήθελε να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό το κακό»

Την έθαψε στην αυλή 

Σύμφωνα με το βούλευμα ο κατηγορούμενος ήταν σε ψυχολογική και διανοητική κατάσταση που του επέτρεπε να ξέρει ακριβώς τι κάνει. Μόλις διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, έκαψε τα ρούχα της, την έθαψε στην αυλή του σπιτιού του. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι έκανε στο παιδί τους η χαροκαμένη μάνα και σύζυγος του καθ’ ομολογία δράστη. 

«Θα κληθεί ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου να αντικρίσει και να έρθει αντιμέτωπη με τον άνθρωπο ο οποίος αφαίρεσε την ζωή του παιδιού της. Είναι δεινή η θέση της μάνας», δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας του θύματος Γιάννα Παναγοπούλου.

Το άψυχο σώμα της 29χρονης εντοπίστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών, καθώς την αναζητούσαν οι συγγενείς της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ