Κοινωνία

12 Ιουνίου 2020 07:29 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουνίου 2020 10:29

Λύτρας για επίθεση με βιτριόλι: η Ιωάννα “πάγωσε” όταν της είπα ποια συνελήφθη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Συνήγορος της οικογένειας της 34χρονης αποκάλυψε πώς αντέδρασε η Ιωάννα όταν έμαθε ποια είναι η γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση. Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης.

Λύτρας για επίθεση με βιτριόλι: η Ιωάννα “πάγωσε” όταν της είπα ποια συνελήφθη (βίντεο)
-

Για την αντίδραση της Ιωάννας, όταν ενημερώθηκε για την ταυτότητα της γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο συνήγορος της οικογένειας της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

“Έμαθε ποια είναι. Στην αρχή της είπα ότι έγινε μια προσαγωγή και ύστερα της είπα ποια γυναίκα συνελήφθη” τόνισε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε ότι η Ιωάννα “πάγωσε” στο άκουσμα του ονόματός της γιατί την είχε δει μόνο πέντε φορές.

“Μιλάμε για μια όχι απλά ασήμαντη, αλλά απίστευτη αφορμή” σχολίασε ο συνήγορος της οικογένειας τονίζοντας ότι τον σύντροφο της δράστιδος δεν τον έχει δει ποτέ. Δεν τον ξέρει.

“Επειδή έχει πάει τρία ταξίδια και κρατάει μια τσάντα δεν μπορούμε να βγάλουμε όλη την κακία μας πάνω σε αυτό το παιδί. Είναι τραγικό αλλά συμβαίνει…” κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1: Η 35χρονη δεν αποδέχεται την κατηγορία

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, μίλησε επίσης για την υπόθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». 

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 35χρονη δεν αποδέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, καθώς έλαβε αναβολή από τον ανακριτή.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 35χρονης «η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ δύσκολη γιατί ήταν σε εξαιρετικά δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση».