Κοινωνία

16 Ιουλίου 2020 11:28

Απόπειρα αρπαγής 8χρονου: η περιγραφή του παιδιού για το περιστατικό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο πατέρας του μεταφέρει όσα του είπε ο μικρός Δημήτρης. Τι λέει ο δημοτικός σύμβουλος που αντιλήφθηκε τις περίεργες κινήσεις.

Απόπειρα αρπαγής 8χρονου: η περιγραφή του παιδιού για το περιστατικό (βίντεο)
-

(εικόνα αρχείου)

Αναστάτωση, ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει η δεύτερη περίπτωση απόπειρας αρπαγής ανήλικου στην Ηλεία μέσα σε λίγες ημέρες. Ο οκτάχρονος από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης πρόλαβε να κρυφτεί στο σπίτι του, όταν αντιλήφθηκε πως τρία μελαμψά άτομα μέσα σε μια λευκή κλούβα τον ακολουθούσαν και προσπάθησαν να τον απαγάγουν, σύμφωνα με όσα μετέφερε στους γονείς του.

Ο πατέρας του παιδιού, περιέγραψε όσα του μετέφεραν ο γιος και η σύζυγός του σχετικά με το περιστατικό και προσπαθεί και ο ιδιος να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως με τα περιστατικά που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας, τα παιδιά πλέον φοβούνται να βρεθούν μόνα έξω από το σπίτι τους…

Κατάθεση έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός που έκανε γνωστό το γεγονός. “Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε.

Τον ακολουθούσαν για κάποιο χρονικό διάστημα, το παιδί ήταν με το πατίνι του και επειδή είναι γρήγορος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην αυλή φωνάζοντας και κλαίγοντας. Βγήκε η μητέρα του να δει, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τους δει αλλά από ότι με πληροφόρησαν ήταν μία άσπρη κλούβα. Μία άσπρη κλούβα με κάποιους μελαμψούς στην εμφάνιση αλλά δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν.

Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν. Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι”.

 

Πηγή: ilialive.gr

Νέα καταγγελία με «πρωταγωνίστρια» 9χρονη στο Σκουροχώρι

Τον τρόμο έζησε ακόμα μια οικογένεια, αυτή τη φορά στην περιοχή του Σκουροχωρίου, όπου κατά τις απογευματινές ώρες μαύρο βαν με πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τους επιβαίνοντες του πλησίασε ένα κοριτσάκι περίπου εννιά χρονών που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με σκοπό την αρπαγή. 

Η παράξενη εικόνα ενός σταματημένου μαύρου βαν δίχως πινακίδες έξω από την αυλή του σπιτιού τους, άμεσα έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του κοριτσιού που κάλεσε την κόρη της κοντά της φωνάζοντας και ουσιαστικά γλίτωσε το παιδί της από τα χειρότερα. 

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μόλις 100 μέτρα μακριά από την αγορά του Σκουροχωρίου και στο δρόμο προς Μυρτιά, με την αστυνομία να ειδοποιείται άμεσα και να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες έρευνες που θα την οδηγήσουν στην εύρεση του οχήματος. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν κάτοικοι της περιοχής, στο μαύρο βαν πιθανότητα επέβαιναν τρεις άνδρες τους οποίους και είδαν νωρίτερα να αφαιρούν τις πινακίδες από το όχημα. 

Πηγή: patrisnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ