Κοινωνία

01 Δεκεμβρίου 2020 19:19 Τελευταία ενημέρωση : 01 Δεκεμβρίου 2020 22:22

Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Συγγενείς και φίλοι μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ένας 20χρονος, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές μαζί του, τον χτύπησε με λοστό, τον έλουσε με βότκα και του έβαλε φωτιά.​

Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Συγγενείς και φίλοι μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Ο Νίκος Χάλαρης ήταν από παιδί στη θάλασσα, ηλεκτρολόγος στα καράβια. Όταν πάτησε στεριά, άρχισε μόνος να χτίζει τα πρώτα του ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Οία. Αυτοδημιούργητος, εργατικός, φιλόξενος, με βαθιά αγάπη για το νησί του. Το ξενοδοχείο του είχε γίνει η ζωή του και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Οι κάμερες ασφαλείας ήταν που πρόδωσαν τον 20χρονο δράστη. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, ο νεαρός εργάτης είχε φτάσει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να διεκδικήσει τα 200 ευρώ που, όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του, του χρωστούσε για οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει σε κάποια δωμάτια του ξενοδοχείου: «Μου χρωστούσε 200 ευρώ, είχα πάει πολλές φορές να του ζητήσω τα χρήματα αλλά δεν μου τα είχε δώσει. Τσακωθήκαμε και θόλωσα. Τον χτύπησα στο σώμα, μετά τον χτύπησα με λοστό στο κεφάλι και ύστερα του έβαλα φωτιά με βότκα.»

Ο 20χρονος δράστης όλες αυτές τις ημέρες κρυβόταν σε χωριό του νησιού, μέχρι που τον πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας από οικήματα δίπλα από το ξενοδοχείο του θύματος.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο νεαρός ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα, ενώ αυτό που αναμένεται από τον ιατροδικαστή είναι να επιβεβαιωθεί αν ο άτυχος ξενοδόχος ξεψύχησε από τα δολοφονικά χτυπήματα του δράστη ή αν ήταν ζωντανός όταν του έβαλε φωτιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ